Moeder:
Heb je ook al last van dat oergevoel dat je alles in orde moet gaan maken. Kleertjes worden ineens onweerstaanbaar, vooral die piepkleine pakjes. Koop echter niet teveel in de kleinste maat want je kindje zal er binnen 2 weken uitgegroeid zijn. Ga eens nadenken over waar en hoe je straks wil gaan bevallen, wil je thuis in je eigen omgeving of ga je toch liever naar het ziekenhuis. Wordt het misschien een waterbevalling. Er zijn legio mogelijkheden om te bevallen, maar belangrijk is dat je een manier zoekt waarbij jij je op dat moment prettig voelt.

Baby:
Je kindje slaapt het grootste deel van de dag Leuk om te weten is dat je kindje daarbij al een favoriete houding heeft. Deze houding is voor ieder kindje verschillend. Na de geboorte zal je kindje zich het lekkerst voelen in de slaaphouding die het tijdens de zwangerschap aannam.
Je kindje is nu ca. 28 cm en weegt ca. 450 gram.

 100 total views,  1 views today