Vandaag zijn we weer met de kinderwagen naar de supermarkt geweest. Ik heb er niks van gemerkt, ik heb heel te tijd liggen slapen. Ook zijn oma en opa geweest en hebben lekkere koekjes voor mijn mama en papa meegenomen. Helaas mag ik die lekkere koekjes nog niet eten, maar ik hoop als ik groter ben dat opa en oma dan weer koekjes meenemen. Vandaag heb ik wel 1 uur in de box gelegen met mijn ogen open om rond te kijken en dit allemaal zonder te huilen totdat ik honger kreeg. Als ik honger heb kan ik heeeel goed huilen en dan weten mijn papa en mama wat ze moeten doen en wel snel!

금요일 여전히 조용 오후에 히라드, 디니가 왔다갔다. 참 기분좋은 방문자다. 2시30분쯤 우리가 가려고 했는데 서브라이즈.. 차만 마시고 가셔서 조금은 섭섭하지만… 오후 5시쯤 담비를 유모차에 태우고 장보러갔다. 자고 있어서 별 문제는 없었다. 아기라서 자기만 한다. ㅎㅎ 내일부터는 비가 온단다. 음… 비오기전에 다시 또 담비를 장보러 갈것 같은데 모르겠다. 시간 참 빨리간다.

 81 total views,  1 views today