Daaaag lieve Dambi welkom bij de muisjes. Heel veel plezier! 

Dag lief meisje,

Goh vandaag je allereerste dagje bij de muisjes dat is natuurlijk wel een beetje spannend! Maar tot nu toe he je het echt super goed gedaaan. Je bent een heel tevreden en vrolijk meisje. Je speelt met van alles en nog wat en vindt alle speeltjes interresant.

Vanmorgen had papa je bij de beerjes gebracht. Ik was daar om 8.00 heen gegaan en we hadden besloten om daar met alle muisjes te blijven want er waren weinig kindjes. Dus hebben we gezellig met de beerjes gespeeld en dat vond je gezellig.

Je hebt natuurlijk ook nog even gezellig bij mij gezeten want we moeten natuurlijk wel kennis maken. Je lacht continu dus dat gaat helemaal goed komen.

Om 9.15 heb je zitten smullen van je fruithap en om 11:00 dronk je je flesje leeg. Vanmiddag heb je om 15:50 nog 150cc gedronken en een liga gehad.

Toen we je vanmorgen in je bedje legde kwamen er even dikke tranen. Je vond het niet zo leuk in bedje en wilde niet slapen. Toen hebben we je even in de hangwieg gelegd en dat vond je wel relax. Daar viel je dan ook heerlijk in slaap. Je Sliep van 9:50 tot 10:30 en werd weer erg tevreden wakker. Om 13:10 hadden we je nogmaals in je bedje gelegd en viel je vrijwel direct in slaap. Je sliep maar liefst tot 15:45 dus dat was erg netjes.

 82 total views,  1 views today